Hva sier egentlig reven?

Det er ikke så enkelt å imitere reven. Vi har hørt Ylvis brødrene gjøre et tappert forsøk med brak hitten «what does the fox say». Den gikk som en farsott gjennom landet i ukesvis og til slutt så ble vel refrenger ansett som en sannhet for hvilke lyder reven lager. Har du kommet utfor en rev så kan det kanskje sies at den høres ut som alt fra et barn som små prater eller gråter til lyden av en skadet hund. Det er ingen tvil om at reven er søt, men møter du på den, eller får den i hagen, bør du være litt forsiktig. Den har skarpe tenner og er ikke spesielt begeistret for mennesker.

Det er flere som plutselig får besøk av reven i hagen og begynner å mate den. Husk at den er et rovdyr og ikke en hund, selv om den er super søt. Vi har funnet 10 bilder av reven som viser hvor søte de er, men også at de hører hjemme i naturen.

1.

Mikkel rev er uten tvil en jeger. Får du denne rundt huset kan du nok være heldig å bli kvitt noen skadedyr, men pass deg. Den er er smart denne karen.

2.

Kanskje liker reven solen som oss andre? Alle dyr fortjener å ha det bra, og den pelskledde søtingen kan smelte mangt et hjerte.

3.

Det er ikke bare hunder og katter som er lekne, reven er også det faktisk. Eller kanskje den bare ble litt skremt?

4.

Det ser ut til at denne fine reven kanskje er mer venn med et menneske enn den burde være? Hvis den har blitt forlatt som liten kan den faktisk bli en god venn av familien.

5.

En pust i bakken må til. Selv om reven er veldig sky så hender det at den kommer tetter på mennesker enn den pleier.

  TRYKK SIDE 2 FOR NESTE BILDER

Flere artikler