Hysterisk morsomme geiter som skriker som mennesker

Skrikende geiter har surret rundt på sosiale medier som en farsott, og det er ikke rart. Disse gøye dyrene skriker akkurat som mennesker og har noen fantastiske uttrykk. Med tunga ut og lyder som får det til høres ut som de virkelig er i nød får de stort sett alle til å trekke på smilebåndet. Vi har funnet en film som viser mange artige geiter som virker mer enn frustrert over dagen. Hylende tramper de rundt og sørger for at vi får en bedre dag. Kanskje har du opplevd en geit som oppfører seg som en av disse? Da håper vi du fikk foreviget opplevelsen på kamera.

Det er vanlig å ha geiter i dyreparker, men mange som har småbruk og gårder har også gjerne en geit eller to i hagen. De elsker å stå i høyden og er glade i å klatre så hvis de har en stein i hagen kan du være sikker på at geitene plutselig står der.

Det er trivelig med morsomme dyr som gjør dagen bedre. Det finnes en mengde med filmer på nettet av geiter som hyler og bærer seg og vi ler like godt hver gang. Vi håper denne filmen også får deg til å le.

Vil du le enda litt mer? Ta en kikk her.

Flere artikler