Liker du ikke slanger? Ikke se disse filmene

Slanger er for veldig mange den store skrekken. I Norge er det kunn huggormen som kan gjøre litt skade med sin gift, men heller ikke huggorm er direkte livsfarlig for mennesker. Allikevel finnes det en rekke nordmenn som frykter slanger mer enn noe annet

Brown snake (Mulga snake)

I en rekke andre land derimot finnes det svært giftige slanger. De fleste tenker kanskje på Australia som det «verste» slangelandet og det stemmer nok relativt bra det. Australia er hjemsted for noen av de aller giftigste slangene i verden, deriblant King Brown snake eller Mulga snake som er det egentlige navnet. Dette er virkelig en slange du skal behandle med forsiktighet:

Anaconda

Men farlige slanger trenger ikke nødvendigvis være giftige for å være farlige. Det finnes slanger der størrelsen utgjør den største faren. I regnskogene i Brasil finner man kanskje en av de mest fryktede slangene i verden, nemlig den enorme Anacondaen. Denne slangen er en slekt av store, tungbygde boaslangen. For de som har mareritt om denne slangen er det kanskje ikke å anbefale å se denne filmen:

Flere artikler