Smattelyder fra en Panda som er skikkelig søte og IKKE irriterende (Film)

Vi er garantert mange der ute som kan kjenne på en enorm irritasjon når vi hører smattelyder. Det trenger ikke en gang å være voldsomme lyder før hjernen går fra null til hundre på et par sekunder og man får akutt lyst til å teipe igjen munnen på den som utfører smattingen eller rett og slett fjerne alt som kan skape disse lydene som setter i gang et så enormt innvendig sinne.

Selv om mange plages av ukontrollerbart sinne når de hører visse lyder, som smatting, så er det likevel noen smattelyder som ses på som verdens søteste smatting, og det er smatting fra dyr.

Denne pandaen har blitt viden kjent for sin super søte smatting når den storkoser seg med alt fra gulrøtter til bambusstenger. Den hiver hodet bakover og tygger fornøyd med åpen munn så det knaser i gommene, og vi blir ikke sinte, men veldig forelska og ønsker oss en panda.

Her kan du nyte noen minutter med panda-smatting og riktig kjenne hvor glad smattingen gjør deg.

For de som virkelig overreagerer på lyder har forskere funnet ut at det faktisk er en «sykdom» som kalles dysfoni. Smattelyder er én av de lydene som ofte går igjen for de som plages. Men, smattelyder fra dyrene, de er overhodet ikke irriterende, bare veldig veldig søte, og vi blir så glade av å se fornøyde dyr som spiser og koser seg.

Kos deg med filmen.

 

Flere artikler