Søt kanin eller kanin i seng?

Du vet når folk snakker om å være et «dyr i laken?» Vel, nå kan du være det hvis du får riktig sexleketøy.

Selvfølgelig må vi begynne med kaninvibratoren. Etter å ha gått inn i sexlivet til mang en TV-seer via Sex and the City, kaninvibratoren katapultert til berømmelse og har ikke forlatt bestselgerlisten siden. Dette utvalget av vibratorer har mange variasjoner, men alle fokuserer på både vaginal og klitoris stimulering. Mange rabbit dildo tillater også rumpespill slik at du har alle basene dine dekket med disse morsomme lekene!

De to ørene på kaninvibratoren og knappnesen virker alle på klitoris, og huser ofte mekanismen som leketøyet vil vibrere for. Dildoen som er festet er ment for vaginal bruk og kan sikte mot det indre G-punktet.

Kaninen er et dyr som er kjent for å glede seg sammen, og det er ikke rart at voksne leketøybedrifter bestemte seg for å etterligne denne skapningen for å forbedre kundenes glede av produktene sine. Dyreinspirasjonene har kaninen å takke for utseendet på sexleketøy-scenen.

Ønsker å knytte inn en slags vibrator i en kommende episode av Sex and the City, besøkte representanter fra HBO The Pleasure Chest i New York City for å finne ut hva butikkens mest solgte vibrator var. De ble fortalt, Kaninperlen, åpenbart, og snart koblet lagene på HBO og Vibratex seg sammen. HBO sendte Vibratex manuset til episoden for å sikre at leketøyet ble avbildet riktig. I «The Turtle and the Hare», som først ble sendt 2. august, gir Miranda Charlotte sin kanin, noe som gjør Charlotte uvillig til å forlate huset. Og dermed ble Rabbit Pearl like ettertraktet som Carrie’s Manolos.

Martin sier at de mottok et brev fra HBO der de spurte om de kunne bruke Rabbit Pearl i en scene og forsikret dem om at showet ikke ville bruke Rabbit Pearl på en måte som ville reflektere dårlig om produktet. Siden Martin og mannen hennes ikke hadde HBO på den tiden, så de det ikke engang da de sendte. Det var ikke før en forhandler av dem sendte dem et VHS-bånd av episoden slik at de kunne se den berømte episoden.

De største oppdateringene hun har sett til kaninen de siste fem årene, kan sees gjennom materialene og motoren. Det blir mer og mer vanlig å se kaniner belagt med ikke-porøst silkemykt silikon. Nyere oppladbare kaniner er ikke bare bedre for miljøet og levetiden til leketøyet, men tillater også mer funksjonalitet med motoren gjennom skyvebevegelser og G-punkt «vippende» bevegelser.

Inkluderingen av kaninen i SATC var «banebrytende på den tiden», og hjalp ikke bare til å normalisere sexleketøy, men satte spesielt kaniner på kartet. De skildret en tur til sexbutikken som morsom og spennende, ikke skyggefull eller skammelig, og dette skapte en ny dialog rundt leker. Over tid har kaniner blitt synonyme med vibratorer, og vi har ikke bare HBO å takke. De er faktisk verdt sprøytenarkoman fordi de er så allsidige.

Hvordan er kaninvibratorer forskjellige fra andre vibratorer?

I motsetning til tryllestav- eller kulevibratorer, kan kaninører stimulere både G-punktet i skjeden og klitoris. Og for mange kvinner er kombinasjonen av både intern og ekstern stimulering nøkkelen til å oppnå en blandet orgasme på tå. «I forskning jeg har utført og publisert i boken min, sier 43% av kvinnene at kombinasjon av samleie og ytre stimulering er deres mest pålitelige vei til orgasme. Og det er naturlig at kombinasjon av intern og ekstern stimulering også vil være en topp måte å stimulere seg selv alene på, og dette er nettopp den typen stimulering som kaninvibratorer gir.

Hvordan, akkurat? Det handler om det søte kanindesignet: «en indre arm er ment å stemme mot eller massere den øvre veggen av vaginalkanalen, langs G-sonen, og de ytre armvibber mot den ytre klitoris.

Hvordan finner du den beste kaninvibratoren?

Hvis du er ny på kaninen, eller bare vil se hva annet er der ute, har du flaks. Det er rikelig med variasjon, og kaniner har kommet langt når det gjelder funksjoner. Opplysten er ekte; stemningens «ører» har utviklet seg over tid for enda mer allsidighet. Noen vibber er justerbare, noe som betyr at du kan sikre at begge områdene stimuleres. Men noen av de – for det meste eldre – versjonene når egentlig ikke den ytre klitoris eller tillater noe press mot området, siden de ytre armene var for små, korte, myke eller rette. Nyere versjoner som faktisk ikke ser ut som en kanin, har forbedret denne modellen. 

Flere artikler