Sjelden albino skilpadde som ser ut som et stykke smeltet ost

Skilpadder er noen merkelige dyr, men mange av dem er riktig så søte også. De kan faktisk bli så gamle som 200 år, selv om det ikke er helt vanlig. Normal levealder på en skilpadde er rundt 50 til 100 år, litt avhengig av hvordan den lever. Dessverre så har skilpadder for vane å komme med som et ekstra tilskudd ved fangst av fisk, og da går det ikke bestandig like greit. Fascineres du av skilpadder finnes det flere destinasjoner du kan reise til hvor du kan se dem legge egg på stranden og andre steder kan du bade sammen med dem. Hawaii er spesielt kjent for sine flotte havskilpadder og her kan du ta deg en dukkert sammen med dem.

Noen av de mest sjeldne skilpaddene er albino skilpadder, og i India dukket det opp en vakker gul albino skilpadde som nesten så ut som en pakke med smeltet ost.

Gul albino skilpadde i India

Denne skilpadden ble reddet i vest Bengal i India og tok folket med storm. Skinnende blank og knall gul kom den til verden. Den beviste dermed at skilpadder kommer i flere farger enn kun grønn. Denne skilpadde arten finnes stort sett i områdene rundt vest Asia.

Dette er en helt spesiell og sjelden skilpadde og det er ikke uten grunn at den ble en viral sensasjon når den ble funnet. Naturen er fantastisk og denne lille karen fortjener også å bli tatt vare på, selv om den ser ut som en vandrende pakke med smeltet smør eller ost.

Vil du se flere eksotiske dyr? Ta en kikk her.

Flere artikler